Kylling i karry

En helt klassisk kylling i karry, med masser af lækkert tilbehør til. Du kan sagtens selv tilføje flere grøntsager til retten, hvis du ønsker en grønnere version.

Ingredienser

Sådan gør du

Brun kyllingestrimlerne i olie i en gryde. Drys karry over, og lad det stege med.
Pil og hak løget groft. Skyl æblet, og skær det i tern. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Vend løg, æble og gulerødder sammen med kyllingestrimlerne i gryden, og lad det stege med.
Pres saften af citronen. Tilsæt bouillon og kokosmælk, og lad retten simre under låg i 25 minutter.
Smag til med salt, peber, citronsaft og evt. mere karry.
Kog risene med salt, stjerneanis og korianderfrø efter anvisningen på emballagen.
Servér kylling i karry sammen med krydrede ris og små skåle med peanuts, rosiner, granatæblekerner og kokoschips.

Tip!

Hvis karrysaucen ikke er tyknet nok, kan du røre 1 spsk. majsstivelse ud i lidt koldt vand og røre det i den kogende sauce.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
22. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar