Kylling i karry
22. august 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En helt klassisk kylling i karry, med masser af lækkert tilbehør til. Du kan sagtens selv tilføje flere grøntsager til retten, hvis du ønsker en grønnere version.
Ingredienser
Sådan gør du
Brun kyllingestrimlerne i olie i en gryde. Drys karry over, og lad det stege med.
Pil og hak løget groft. Skyl æblet, og skær det i tern. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Vend løg, æble og gulerødder sammen med kyllingestrimlerne i gryden, og lad det stege med.
Pres saften af citronen. Tilsæt bouillon og kokosmælk, og lad retten simre under låg i 25 minutter.
Smag til med salt, peber, citronsaft og evt. mere karry.
Kog risene med salt, stjerneanis og korianderfrø efter anvisningen på emballagen.
Servér kylling i karry sammen med krydrede ris og små skåle med peanuts, rosiner, granatæblekerner og kokoschips.
Tip!
Hvis karrysaucen ikke er tyknet nok, kan du røre 1 spsk. majsstivelse ud i lidt koldt vand og røre det i den kogende sauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk