Kylling i gul karrysauce
26. maj 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Kylling i karry! Det er altså en sikker vinder hos både store og små. Prøv at servere den gode klassiker med frisk spinat og mynteyoghurt til.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Rør yoghurt og finthakkede mynteblade sammen, og smag til med salt og peber.
Del blomkålen i små buketter, og pil og hak løget.
Skær kødet i tern, og steg det i en gryde i lidt af den faste kokosmælk fra toppen af dåsen sammen med karry og løg. Tilsæt blomkålen og resten af kokosmælken, og lad det simre 5 minutter.
Hæld spinaten i gryden, og lad retten simre, til spinaten netop falder sammen. Smag til med salt og peber.
Servér ris og mynteyoghurt til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk