Kylling i grøn karry med kokosmælk
27. august 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En asiatisk udgave af den velkendte kylling i karry. Her er den opbagte karrysauce skiftet ud med kokosmælk og grøn karrypasta, der giver en cremet og spicy sauce.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Halvér ærterne på langs. Del broccolien i små buketter. Skær kyllingekødet i tern.
Svits karryen af i lidt af den faste kokosmælk sammen med kyllingeternene.
Hæld resten af kokosmælken ved sammen med limeblad og citrongræs, og lad det simre i 3 minutter.
Hæld grøntsagerne ved, lad det koge endnu 2 minutter, og smag til. Anret i dybe tallerkener sammen med ris, og nyd straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk