Kylling i grøn karry med kokosmælk

27. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

En asiatisk udgave af den velkendte kylling i karry. Her er den opbagte karrysauce skiftet ud med kokosmælk og grøn karrypasta, der giver en cremet og spicy sauce.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på pakken.
Halvér ærterne på langs. Del broccolien i små buketter. Skær kyllingekødet i tern.
Svits karryen af i lidt af den faste kokosmælk sammen med kyllingeternene.
Hæld resten af kokosmælken ved sammen med limeblad og citrongræs, og lad det simre i 3 minutter.
Hæld grøntsagerne ved, lad det koge endnu 2 minutter, og smag til. Anret i dybe tallerkener sammen med ris, og nyd straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar