Kylling i grøn karry

En dejligt spicy wokret, som du selvfølgelig selv bestemmer styrken på alt efter doseringen af karrypasta.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingefileterne i tern. Steg dem i halvdelen af olien i en wok eller dyb pande i ca. 5 minutter. Tag kødet op, og læg det på en tallerken.
Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Rens porrerne, og skær dem i skiver. Skyl broccoli, og skær den i små buketter.
Lynsteg grøntsagerne i resten af olien i ca. 2 minutter. Tilsæt karrypasta, og steg videre i 1 minut. Læg kødet tilbage i wokken sammen med bouillon og kokosmælk, og bring saucen i kog. Skru ned til middel varme, og varm retten godt igennem i 5 minutter.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Kog ris efter pakkens anvisning.
Anret kylling og grøntsager i grøn karry oven på ris, og drys med hakket persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
10. december 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar