Kylling i grøn karry

24. februar 2022 af .

Foto: Stine Christiansen

Den søde thaibasilikum giver retten en virkelig lækker og autentisk smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingefileterne i tern. Pil løget, og skær det i strimler. Skyl bønnerne, og nip enderne af. Afdryp babymajs, og skær dem i mindre stykker.
Steg den grønne karrypasta ganske kort i lidt olie på en pande. Tilsæt kyllingetern, og brun dem på alle sider.
Tilsæt kokosmælk, limesaft, sojasauce og sukker, og bring karrysaucen i kog. Lad den småkoge i et par minutter, til kyllingeternene er møre.
Rør løg, bønner og babymajs i karrysaucen, og lad dem koge med i 5 minutter. Smag karrysaucen til med salt og peber og evt. lidt ekstra limesaft, sojasauce og sukker.
Kog risene i en gryde efter pakkens anvisning.
Skyl og pluk thaibasilikumbladene, og vend de fleste af dem i karrysaucen. Pynt retten med resten af basilikumbladene, og servér med jasminris.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar