Kylling i grøn karry
24. februar 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Stine Christiansen
Den søde thaibasilikum giver retten en virkelig lækker og autentisk smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingefileterne i tern. Pil løget, og skær det i strimler. Skyl bønnerne, og nip enderne af. Afdryp babymajs, og skær dem i mindre stykker.
Steg den grønne karrypasta ganske kort i lidt olie på en pande. Tilsæt kyllingetern, og brun dem på alle sider.
Tilsæt kokosmælk, limesaft, sojasauce og sukker, og bring karrysaucen i kog. Lad den småkoge i et par minutter, til kyllingeternene er møre.
Rør løg, bønner og babymajs i karrysaucen, og lad dem koge med i 5 minutter. Smag karrysaucen til med salt og peber og evt. lidt ekstra limesaft, sojasauce og sukker.
Kog risene i en gryde efter pakkens anvisning.
Skyl og pluk thaibasilikumbladene, og vend de fleste af dem i karrysaucen. Pynt retten med resten af basilikumbladene, og servér med jasminris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk