Kylling i flødetomatsauce med svampe
5. marts 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
En varm gryderet er hyggemad på en herlig fredag. Servér den med ris og måske et godt glas rødvin til.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kylling i strimler. Pil løg, og skær det i tynde både. Rens champignoner, og skær dem i halve. Rens peberfrugt, og skær den i brede strimler.
Brun kyllingekødet i olie i en gryde. Læg det til side, men lad gryden være varm.
Steg løg, champignoner og peberfrugt i gryden i 2-3 minutter. Læg kødet tilbage i gryden, og krydr med paprika og timian. Tilsæt tomatpuré, og rør godt rundt.
Hæld bouillon, cherrytomater og fløde i gryden, og bring saucen i kog. Skru ned for varmen, og lad retten småkoge i 15 minutter.
Smag saucen til med æbleeddike, sukker, salt og peber.
Kog ris efter anvisning på emballagen. Servér risene til kylling i flødetomatsauce, og drys med hakket persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk