Kylling i flødetomatsauce med svampe

En varm gryderet er hyggemad på en herlig fredag. Servér den med ris og måske et godt glas rødvin til.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kylling i strimler. Pil løg, og skær det i tynde både. Rens champignoner, og skær dem i halve. Rens peberfrugt, og skær den i brede strimler.
Brun kyllingekødet i olie i en gryde. Læg det til side, men lad gryden være varm.
Steg løg, champignoner og peberfrugt i gryden i 2-3 minutter. Læg kødet tilbage i gryden, og krydr med paprika og timian. Tilsæt tomatpuré, og rør godt rundt.
Hæld bouillon, cherrytomater og fløde i gryden, og bring saucen i kog. Skru ned for varmen, og lad retten småkoge i 15 minutter.
Smag saucen til med æbleeddike, sukker, salt og peber.
Kog ris efter anvisning på emballagen. Servér risene til kylling i flødetomatsauce, og drys med hakket persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
5. marts 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar