Kylling i fad med peberfrugt, oliven og citron

6. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

I en travl hverdag er en ovnret, der kan passe sig selv, en supergod idé. Her får du både smagfuld kylling og skønne grøntsager, der bages møre og lækre i ovnen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Del kyllingen i mindre stykker, og læg dem i et smurt ovnfast fad. Pil og halvér løgene.
Rens peberfrugterne, og skær dem i grove stykker. Skyl citronen, og skær den i tern. Læg det hele i fadet sammen med kyllingestykker, og tilsæt oliven.
Vend indholdet i fadet sammen med olie, oregano, æbleeddike, salt og peber – sørg for, at kyllingestykkerne ligger øverst i fadet.
Steg retten i ovnen i ca. 40 minutter, til kyllingestykkerne er gennemstegt.
Servér gerne med godt brød og en salat med fx radicchio og rødbeder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar