Kylling i fad med peberfrugt, oliven og citron
6. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
I en travl hverdag er en ovnret, der kan passe sig selv, en supergod idé. Her får du både smagfuld kylling og skønne grøntsager, der bages møre og lækre i ovnen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Del kyllingen i mindre stykker, og læg dem i et smurt ovnfast fad. Pil og halvér løgene.
Rens peberfrugterne, og skær dem i grove stykker. Skyl citronen, og skær den i tern. Læg det hele i fadet sammen med kyllingestykker, og tilsæt oliven.
Vend indholdet i fadet sammen med olie, oregano, æbleeddike, salt og peber – sørg for, at kyllingestykkerne ligger øverst i fadet.
Steg retten i ovnen i ca. 40 minutter, til kyllingestykkerne er gennemstegt.
Servér gerne med godt brød og en salat med fx radicchio og rødbeder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk