Kylling i fad med kokosmælk, svampe og grønne asparges

18. september 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Glæd dig til en nem og familievenlig ret, der er så mild og god i smagen, at selv de små ved bordet beder om en ekstra portion.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Flæk kyllingebrystfileterne igennem på langs, så der bliver to flade stykker af hvert kyllingebryst. Krydr med 1 tsk. karry, salt og peber, og brun kyllingestykkerne i 1 spsk. olie på en pande i 1-2 minutter. Læg de brunede kyllingestykker i et ovnfad.
Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Rens svampene, og skær dem i skiver. Skyl aspargesene, knæk den nederste, træede ende af, og skær dem i mindre stykker.
Opvarm 1 spsk. olie på en pande, og steg 2 tsk. karry, rødløg og svampe i et par minutter. Tilsæt kokosmælk, og kog op. Smag saucen til med citronsaft, salt og peber.
Fordel asparges og grøntsagssauce over kyllingestykkerne, og sæt fadet i ovnen i 10-15 minutter, til kødet er mørt.
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Skyl og snit forårsløgene fint. Drys forårsløg og cashewnødder over fadet med kylling, og servér med ris og mangochutney.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar