Kylling i fad med hvidløg, kartofler og tomatsalat

10. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Saftig kylling i fad. De halve hvidløg bliver møre og lækre efter en tur i ovnen – og slet ikke så skarpe i smagen, som man måske skulle tro.

Ingredienser

Sådan gør du

Del kyllingen i mindre stykker.
Pil den yderste skal af de hele hvidløg, og skær hvidløgene over på tværs. Skrub eller skræl kartoflerne, og skær dem i halve.
Smør et ovnfast fad med olie, og læg kyllingestykkerne i fadet sammen med hvidløg og kartofler. Dryp med olie, og krydr med timian, salt og peber.
Steg retten i ovnen ved 180° i ca. 40 minutter, til kartoflerne er møre og gyldne, og kyllingekødet er gennemstegt.
Skyl tomaterne, og skær dem i både. Bland dem sammen med purløg, olie, salt og peber. Servér som tilbehør til kyllingefadet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar