Kylling i fad med hvidløg, kartofler og tomatsalat
10. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Saftig kylling i fad. De halve hvidløg bliver møre og lækre efter en tur i ovnen – og slet ikke så skarpe i smagen, som man måske skulle tro.
Ingredienser
Sådan gør du
Del kyllingen i mindre stykker.
Pil den yderste skal af de hele hvidløg, og skær hvidløgene over på tværs. Skrub eller skræl kartoflerne, og skær dem i halve.
Smør et ovnfast fad med olie, og læg kyllingestykkerne i fadet sammen med hvidløg og kartofler. Dryp med olie, og krydr med timian, salt og peber.
Steg retten i ovnen ved 180° i ca. 40 minutter, til kartoflerne er møre og gyldne, og kyllingekødet er gennemstegt.
Skyl tomaterne, og skær dem i både. Bland dem sammen med purløg, olie, salt og peber. Servér som tilbehør til kyllingefadet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk