Kylling i estragonsauce
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Estragon giver saucen en lidt lakridsagtig smag, som passer godt til det lyse kyllingekød. Servér med godt brød som tilbehør.
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr kyllingefileterne med peber. Steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side, og tag dem af panden.
Brun forsigtigt sennep på den varme pande under omrøring. Hæld bouillon og fløde ved. Læg kyllingefileterne i saucen, og skru ned til svag varme.
Lad retten simre i 20 minutter under låg.
Snit spidskålen. Skyl og flæk squashen, fjern kernerne, og skær den i tynde skiver. Lynsteg spidskål og squash i smør på en pande, til det falder let sammen.
Riv skallen af citronen. Krydr med fintrevet citronskal, salt og peber.
Hak estragon, og rør det i flødesaucen.
Anret tallerkener med sauce og grøntsager. Skær kyllingen i skiver, og fordel dem på tallerkenerne. Drys med estragon, og servér retten med brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk