Kylling Cordon Bleu på panden

Cordon Bleu er en skøn klassiker, og i denne lækre version bliver osten fyldt i kyllingebrystfileterne, imens skinken vikles on kyllingen. Mums!

Kylling Cordon Bleu på panden
31-60 min.

(0)

31. maj 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek

Ingredienser

personer
kyllingebrystfileter
4
manchego
100 g
salvie
4 stilke
serranoskinke
4 skiver
olivenolie til stegning
1 spsk.

Sauteret kål

store løg
2
olivenolie til stegning
2 spsk.
savojkål
1
vand
1½ dl
salt
peber

Tilbehør

små kartofler
800 g

Sådan gør du

Tilbehør

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, og hold dem varme.

Sauteret kål

Pil løgene, og skær dem i skiver. Opvarm en stor gryde med olie, og steg løgene ved middel varme i 4-5 minutter.
Skær savojkål i meget tykke skiver, og steg dem sammen med løgene, til kålen begynder at falde lidt sammen. Tilsæt det meste af vandet, og lad kålen småkoge med ikke helt dækkende låg i ca. 20 minutter, til kål og løg er møre. Tilsæt evt. mere vand løbende, hvis kålen koger tør. Smag til med salt og peber.
Skær en lang lomme ind i siden på hver kyllingefilet. Læg 1 tyk skive manchego og 2-3 salvieblade ind i hver lomme. Rul derefter 1 skive serranoskinke omkring hver kyllingefilet.
Opvarm en pande med olivenolie, og steg de fyldte kyllingefileter i ca. 8 minutter på hver side, til de er akkurat gennemstegte, og osten er let smeltet.
Server kylling Gordon Bleu med sauteret savojkål og kogte kartofler.

Tip!

Manchego er en hård spansk fåreost. Vælg endelig en ægte manchego af fåremælk, som er lagret mere end et år – det, den koster ekstra, lønner sig i smag! I stedet for manchego kan du bruge gruyere, Primadonna eller Vesterhavsost.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'