Kylling Cordon Bleu på panden
Cordon Bleu er en skøn klassiker, og i denne lækre version bliver osten fyldt i kyllingebrystfileterne, imens skinken vikles on kyllingen. Mums!

31-60 min.
(0)
31. maj 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Ingredienser
personer
- kyllingebrystfileter
- 4
- manchego
- 100 g
- salvie
- 4 stilke
- serranoskinke
- 4 skiver
- olivenolie til stegning
- 1 spsk.
Sauteret kål
- store løg
- 2
- olivenolie til stegning
- 2 spsk.
- savojkål
- 1
- vand
- 1½ dl
- salt
- peber
Tilbehør
- små kartofler
- 800 g
Sådan gør du
Tilbehør
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, og hold dem varme.
Sauteret kål
Pil løgene, og skær dem i skiver. Opvarm en stor gryde med olie, og steg løgene ved middel varme i 4-5 minutter.
Skær savojkål i meget tykke skiver, og steg dem sammen med løgene, til kålen begynder at falde lidt sammen. Tilsæt det meste af vandet, og lad kålen småkoge med ikke helt dækkende låg i ca. 20 minutter, til kål og løg er møre. Tilsæt evt. mere vand løbende, hvis kålen koger tør. Smag til med salt og peber.
Skær en lang lomme ind i siden på hver kyllingefilet. Læg 1 tyk skive manchego og 2-3 salvieblade ind i hver lomme. Rul derefter 1 skive serranoskinke omkring hver kyllingefilet.
Opvarm en pande med olivenolie, og steg de fyldte kyllingefileter i ca. 8 minutter på hver side, til de er akkurat gennemstegte, og osten er let smeltet.
Server kylling Gordon Bleu med sauteret savojkål og kogte kartofler.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Verdens bedste opskrift på Cordon Bleu!
Powered by Froala Editor