Kylling adobo med avocado-salsa
Adobo er en klassisk filippinsk kyllingeret, hvor kødet marineres i eddike, soja og sukker. Har du tid, så lad gerne kyllingen marinere natten over, så bliver kødet endnu mere mørt og smagfuldt.
![Kylling adobo med avocado-salsa](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/kylling-adobo-med-avocado-salsa_6094.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
July 18, 2019 af Emma MartinyFoto: Winnie Methmann
Bemærk:Trækketid, kylling: Mindst 2 timer, gerne natten over.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner