Kylling a la Toscana
13. september 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Denne simple ret frembringer smagen af Toscana med en cremet sauce, saftig kylling og - naturligvis - pasta.
Ingredienser
Sådan gør du
Tag kyllingebrysterne ud af køleskabet, så de har stuetemperatur ved tilberedning.
Opvarm olivenolie i en stor pande, tilsæt oregano, basilikum, rosmarin, timian, salt og peber, og vend rundt, inden du lægger kyllingebrysterne på panden. Brun dem godt på den ene side i ca. 4 minutter, og vend dem.
Pil og pres hvidløg, og lad det stege med på panden. Hæld hvidvin og fløde på panden, når kyllingen er flot gylden. Hak de soltørrede tomater groft, vend dem i saucen, og lad retten simre i ca. 15 minutter, til kyllingen er gennemstegt.
Kog spaghetti efter anvisningen på pakken, og servér sammen med kylling, sauce og frisk basilikum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk