Kylling a la Toscana

13. september 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Denne simple ret frembringer smagen af Toscana med en cremet sauce, saftig kylling og - naturligvis - pasta.

Ingredienser

Sådan gør du

Tag kyllingebrysterne ud af køleskabet, så de har stuetemperatur ved tilberedning.
Opvarm olivenolie i en stor pande, tilsæt oregano, basilikum, rosmarin, timian, salt og peber, og vend rundt, inden du lægger kyllingebrysterne på panden. Brun dem godt på den ene side i ca. 4 minutter, og vend dem.
Pil og pres hvidløg, og lad det stege med på panden. Hæld hvidvin og fløde på panden, når kyllingen er flot gylden. Hak de soltørrede tomater groft, vend dem i saucen, og lad retten simre i ca. 15 minutter, til kyllingen er gennemstegt.
Kog spaghetti efter anvisningen på pakken, og servér sammen med kylling, sauce og frisk basilikum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar