Kulmule ”en papilotte” med ramsløgspesto
11. september 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Servér lækre fiskepakker med grøntsager og hjemmelavet ramsløgspesto.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern skindet fra kulmulen. Krydr fisken godt med salt og peber.
Skyl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver. Skyl aspargesene, og skær dem i mindre stykker. Pil perleløgene, og halvér dem.
Læg 4 stykker bagepapir på bordet, og fordel fisk, gulerødder, asparges og perleløg herpå.
Skyl og tør ramsløgsbladene, og blend dem med olivenolie, hasselnødder, citronskal, citronsaft, salt og peber i en minihakker.
Tænd ovnen på 140°. Fordél ramsløgspestoen over fisken. Luk pakkerne let til ved at folde kanterne sammen. Hæld lidt hvidvin i hver pakke, inden de lukkes helt.
Læg pakkerne på en bageplade, og bag dem i ovnen i cirka 20 minutter.
Servér fisk en papilotte med nye kartofler og eventuelt en grøn salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk