Kulmule ”en papilotte” med ramsløgspesto

Servér lækre fiskepakker med grøntsager og hjemmelavet ramsløgspesto.

Ingredienser

Sådan gør du

Fjern skindet fra kulmulen. Krydr fisken godt med salt og peber.
Skyl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver. Skyl aspargesene, og skær dem i mindre stykker. Pil perleløgene, og halvér dem.
Læg 4 stykker bagepapir på bordet, og fordel fisk, gulerødder, asparges og perleløg herpå.
Skyl og tør ramsløgsbladene, og blend dem med olivenolie, hasselnødder, citronskal, citronsaft, salt og peber i en minihakker.
Tænd ovnen på 140°. Fordél ramsløgspestoen over fisken. Luk pakkerne let til ved at folde kanterne sammen. Hæld lidt hvidvin i hver pakke, inden de lukkes helt.
Læg pakkerne på en bageplade, og bag dem i ovnen i cirka 20 minutter.
Servér fisk en papilotte med nye kartofler og eventuelt en grøn salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
11. september 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar