Kulmule ”en papilotte” med ramsløgspesto

11. september 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Servér lækre fiskepakker med grøntsager og hjemmelavet ramsløgspesto.

Ingredienser

Sådan gør du

Fjern skindet fra kulmulen. Krydr fisken godt med salt og peber.
Skyl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver. Skyl aspargesene, og skær dem i mindre stykker. Pil perleløgene, og halvér dem.
Læg 4 stykker bagepapir på bordet, og fordel fisk, gulerødder, asparges og perleløg herpå.
Skyl og tør ramsløgsbladene, og blend dem med olivenolie, hasselnødder, citronskal, citronsaft, salt og peber i en minihakker.
Tænd ovnen på 140°. Fordél ramsløgspestoen over fisken. Luk pakkerne let til ved at folde kanterne sammen. Hæld lidt hvidvin i hver pakke, inden de lukkes helt.
Læg pakkerne på en bageplade, og bag dem i ovnen i cirka 20 minutter.
Servér fisk en papilotte med nye kartofler og eventuelt en grøn salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar