Kuller med urterasp og ovnbagte grøntsager
24. august 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: columbus leth
Fisken er mild i smagen, men får et ekstra skud kærlighed fra både grov sennep og grøn krydderurterasp.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne, og skær dem i halve. Pil løget, og skær det i skiver. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Vend kartoflerne med olie og rosmarin, og krydr med salt og peber. Fordel kartoflerne i et ovnfad, og bag dem i ovnen i 20 minutter.
Tag fadet ud af ovnen, og fordel løg og tomater mellem kartoflerne. Dryp med lidt ekstra olie, og sæt fadet tilbage i ovnen i 5 minutter.
Tag fisken ud af køleskabet. Blend rasp, parmesan, citronskal, persille og basilikum hurtigt sammen i en minihakker eller foodprocessor til en grov urterasp. Krydr med salt og peber.
Skær kullerfileten i mindre stykker, og fordel dem oven på grøntsagerne i fadet. Smør grov sennep på toppen af fiskestykkerne, drys med urterasp, og dryp med lidt olie. Sæt fadet tilbage i ovnen i ca. 15 minutter, til fisken er gennemtilberedt, og grøntsagerne er møre.
Drys friske basilikumblade over retten, og servér med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk