Kuller med urterasp og ovnbagte grøntsager

24. august 2021 af .

Foto: columbus leth

Fisken er mild i smagen, men får et ekstra skud kærlighed fra både grov sennep og grøn krydderurterasp.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne, og skær dem i halve. Pil løget, og skær det i skiver. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Vend kartoflerne med olie og rosmarin, og krydr med salt og peber. Fordel kartoflerne i et ovnfad, og bag dem i ovnen i 20 minutter.
Tag fadet ud af ovnen, og fordel løg og tomater mellem kartoflerne. Dryp med lidt ekstra olie, og sæt fadet tilbage i ovnen i 5 minutter.
Tag fisken ud af køleskabet. Blend rasp, parmesan, citronskal, persille og basilikum hurtigt sammen i en minihakker eller foodprocessor til en grov urterasp. Krydr med salt og peber.
Skær kullerfileten i mindre stykker, og fordel dem oven på grøntsagerne i fadet. Smør grov sennep på toppen af fiskestykkerne, drys med urterasp, og dryp med lidt olie. Sæt fadet tilbage i ovnen i ca. 15 minutter, til fisken er gennemtilberedt, og grøntsagerne er møre.
Drys friske basilikumblade over retten, og servér med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar