Kulfi med pistaciecreme og pistacienødder
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Kulfi er en indisk, iskold og sød dessert, der minder meget om is. Det er den perfekte afslutning på et krydret måltid.
Bemærk
Frysetid: Mindst 5 timer.
Ingredienser
Udstyr
en brødform eller fire små portionsforme
Sådan gør du
Pisk fløden til let skum.
Rør kardemomme og salt i den kondenserede mælk. Vend forsigtigt fløden i.
Hæld blandingen i en brødform eller små portionsforme, og sæt formen/formene i fryseren i mindst 5 timer.
Tag isen ud af fryseren ca. 15 minutter før servering.
Pynt med pistaciecreme, picstacienødder og evt. tørrede blomster.
Tip!
Pistaciecreme er en pendant til Nutella, bare lavet på pistacienødder og kan købes i specialbutikker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk