Krydret tomatsuppe med pasta og kylling

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Suppen er nem og hurtig at tilberede, og de mange krydderier spreder hygge og varme.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingefileten i tynde strimler. Pil løg, rødløg og hvidløg, og hak dem groft.
Brun kyllingekødet på alle sider i olie i en gryde.
Tilsæt de 3 slags løg, kanel, spidskommen og chili, og steg videre i 2 minutter. Bland tomatpuré, hakkede tomater, bouillon og suppehorn i gryden, og lad suppen koge ved middel varme i 12-15 minutter, til pastaen er mør.
Smag til med sukker, salt og peber.
Servér suppen med hakket persille på toppen og lunede naanbrød som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar