Krydret snaps med timian

7. juni 2019 af .

Foto: Tia Borgsmidt

En smagfuld og krydret snaps med timian, der er nem at lave. Snapsen skal trække i mindst to måneder, men slutresultatet er hele ventetiden værd.

Bemærk
Trække- og lagringstid: I alt mindst 2 måneder.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl timian, og læg den i et stort rengjort sylteglas med patentlåg eller skruelåg.
Hæld vodka på, og luk låget til. Lad glasset stå mørkt ved stuetemperatur i 1-2 måneder.
Filtrér snapsen gennem et kaffefilter, og lad flasken lagre yderligere 1-2 måneder i et mørkt skab, så den bliver blød og rund. Hvis snapsen er blevet for stærk, spæder du den op med mere vodka.

Tip!

Du kan bruge andre krydderurter end timian. Frisk mynte vil f.eks. give en krydret, let eksotisk smag.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar