Krydret paprikamarinade

24. september 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Paprikamarinaden er fyldt med smag og passer perfekt til det meste kød, som du enten kan grille eller stege på panden.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil timianbladene af kvistene, og bland dem med paprika, spidskommen, fennikelfrø, eddike og olie.
Krydr til med salt og peber.
Marinaden egner sig godt til både fjerkræ, gris, okse og lam.
Læg det valgte kød i marinaden natten over i køleskabet eller pensl det på kødet lige inden du griller det.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar