Krydret paprikamarinade
24. september 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Paprikamarinaden er fyldt med smag og passer perfekt til det meste kød, som du enten kan grille eller stege på panden.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil timianbladene af kvistene, og bland dem med paprika, spidskommen, fennikelfrø, eddike og olie.
Krydr til med salt og peber.
Marinaden egner sig godt til både fjerkræ, gris, okse og lam.
Læg det valgte kød i marinaden natten over i køleskabet eller pensl det på kødet lige inden du griller det.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk