Krydret oksekødssuppe
9. februar 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Gør de kolde aftener lidt hyggeligere med en fyldig og mættende suppe lavet med revne rodfrugter, krydret oksekød og en god håndfuld parmesan på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Sautér hakket løg og presset hvidløg i olivenolie i en gryde.
Tilsæt revet squash, gule- og persillerødder.
Tag grydens indhold op, og brun kødet i lidt ny olivenolie sammen med paprika og spidskommen.
Læg løg og rødder tilbage sammen med gastrik og tomatpuré. Vend godt rundt, og hæld bouillon og kogende vand over.
Lad retten simre under låg i 10 minutter. Tilsæt suppehorn, og kog videre, til de er færdige. Smag suppen til med salt og peber.
Servér suppen dampende varm med grofthakket persille og revet parmesanost ovenpå og et stykke flute ved siden af.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk