Krydret nudelsuppe med skiver af roastbeef, svampe og koriander
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En varm og smagsfuld nudelsuppe med skiver af roastbeef.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl ingefærstykket, og skær det i tynde skiver. Pil og halvér hvidløgsfeddene. Rens og halvér chilien, og fjern kernerne. Skyl og halvér limefrugterne.
Læg ingefær, hvidløg, kanelstang og stjerneanis i en stor gryde. Pres saften af limefrugterne ned i gryden, og læg også frugterne i gryden.
Overhæld med hønsebouillon, og kog det hele i 5-10 minutter. Tag gryden af varmen, og lad den trække under låg.
Sigt den, og varm den igennem før servering.
Skær kødet i tynde strimler. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
Skræl gulerødder, rens peberfrugt og chili, og skær det hele i tynde strimler.
Fordel nudlerne i bunden af portionsskåle, og overhæld med brandvarm suppe.
Læg gulerødder, peberfrugt, svampe og roastbeef oveni, og top med chili og plukkede krydderurter. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk