Krydret linsesuppe med kyllingestykker
6. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Linsesuppen er mættende, sund og velsmagende. De mange krydderier får varmen til at brede sig i hele kroppen. Du kan også sagtens skrue lidt ned for mængden af krydderier, hvis du foretrækker det.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Rens chilien, og hak den fint. Steg løg, hvidløg og chili i olie i en gryde sammen med spidskommen, nelliker, koriander og ingefær i 5 minutter.
Skyl og afdryp linser og kikærter i en sigte. Hæld dem i gryden, og rør rundt i ca. 2 minutter.
Tilsæt bouillon, og lad suppen simre ved svag varme i ca. 40 minutter. Blend suppen, og varm den igennem.
Tilsæt kokosmælk, kog suppen op, og smag til med salt og peber.
Skær kyllingefileterne i mundrette stykker.
Rens og snit chili fint.
Steg kyllingestykker i olie på en pande sammen med chili, salt og peber.
Anret suppen i skåle, og servér med stegt kylling og brød. Drys med sesamfrø og frisk koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk