Krydret lammegryde med kanel, ingefær og perlespelt

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

De varme krydderier og en god sauce i denne lammegryde, får hyggen til at sprede sig omkring bordet lige med det samme.

Bemærk
Kogetid i alt: 1 time og 10 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær lammekød i tern på 3 x 3 cm. Pil rødløg og hvidløg, og skær begge dele i tern.
Opvarm olien i en dyb (sautere)pande. Steg rødløg, hvidløg, ingefær og alle krydderierne let i olien ved middel varme.
Tilsæt lammekødet, og brun det godt på alle sider.
Hæld vandet i panden, læg låg på, og lad retten småkoge ved svag varme i 45 minutter.
Skyl perlespelten i koldt vand, og vend den med lammekødet. Kog videre i 25 minutter.
Pynt med frisk koriander, og server straks.

Tip!

Retten kan tilberedes med oksebov i stedet for lammekød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar