Krydret lam med fetacreme, granatæble og fladbrød

Servér lammekødet på en bund af lækker fetacreme, og giv lune fladbrød til.

Krydret lam med fetacreme, granatæble og fladbrød
0-30 min.

(0)

26. oktober 2023 af Pernille SkjødtFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
lammeculotte
400 g
tandoorikrydderi
1½ spsk.
stødt spidskommen
1 tsk.
salt og peber
olivenolie til stegning

Fetacreme

feta
150 g
cremefraiche 18 %
1½ dl
citronsaft
1 tsk.
salt og peber

Topping

granatæbler
1
forårsløg
½ bundter
friske røde chilier
1

Til servering

blandet grøn salat
3 håndfulde
feta
75 g
fladbrød

Sådan gør du

Skær lammeculotten i mindre tern, og vend dem med krydderier i en skål.
Steg lammekødet i olie på en pande i ca. 5 minutter, til det er gyldent og gennemstegt.

Fetacreme

Smuldr fetaen i små stykker ned i en skål, og mas dem let med en gaffel. Tilsæt cremefraiche, citronsaft, salt og peber, og bland godt sammen. Tilsæt lidt koldt vand, hvis cremen er for fast.

Topping

Flæk granatæblet, bank de rubinrøde kerner ud med bagsiden af en grydeske, og kassér de hvide hinder. Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde skiver på skrå. Skyl chilien, og hak den fint.

Servering

Skyl og slyng salaten. Smør fetacremen ud på 4 tallerkner. Fordel salat, lam, forårsløg, chili, smuldret feta og granatæblekerner ovenpå, og servér med lune fladbrød.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'