Krydret lam med couscoussalat

15. marts 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Sæt en eksotisk lammeret på bordet, der smager og dufter af indiske himmelstrøg.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog couscous efter anvisningen på emballagen. Kør en gaffel igennem den kogte couscous, så den løsner sig. Vend couscoussen med krydderier og olie i en skål. Smag til med salt og peber.
Skyl grønkålen, og hak den fint. Hak koriander og mynte groft. Pil rødløget, og skær det i små tern. Skær granatæblet i halve, og bank kernerne ud med bagsiden af en grydeske. Kassér de hvide hinder.
Vend couscous med grønkål, krydderurter (gem lidt mynte til raitaen),rødløg, granatæblekerner og limesaft.
Skyl agurken, og skær den i små tern. Skyl forårsløget, og skær det i tynde skiver. Rør yoghurt med agurk, spidskommen, chiliflager og salt i en skål. Top med forårsløg, mynte og granatæblekerner.
Skær lammekødet i grove tern, og vend dem med salt og garam masalsa i en skål. Steg lammeternene i olie på en pande i 5-6 minutter, til de er godt brunet og gennemstegt. Krydr med salt, peber og evt. et ekstra drys garam masala.
Anret couscous på et stort fad, og top med stegt lammekød. Servér med raita og evt. brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar