Krydret laks med tabbouleh
26. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Laksen skal krydres med sumak, der er et syrligt krydderi, som samtidig giver en smuk rød farve. Du kan erstatte det med citronsaft eller knust rosenpeber. Servér laksen med tabbouleh til.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Læg laksefileterne på en bageplade med bagepapir. Drys sumak på laksen, dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Steg laksen i ovnen i ca. 12 minutter.
Kog bulguren efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og afkøl med koldt vand. Hæld bulguren i en stor skål.
Rens forårsløgene, og snit dem fint. Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Skyl og hak mynte og persille.
Vend de hakkede urter i skålen. Pres saften af citronen, og smag til med citronsaft, olivenolie, salt og peber.
Servér laksefileterne med tabbouleh som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk