Krydret laks med tabbouleh

26. juli 2018 af .

Foto: Line Falck

Laksen skal krydres med sumak, der er et syrligt krydderi, som samtidig giver en smuk rød farve. Du kan erstatte det med citronsaft eller knust rosenpeber. Servér laksen med tabbouleh til.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Læg laksefileterne på en bageplade med bagepapir. Drys sumak på laksen, dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Steg laksen i ovnen i ca. 12 minutter.
Kog bulguren efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og afkøl med koldt vand. Hæld bulguren i en stor skål.
Rens forårsløgene, og snit dem fint. Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Skyl og hak mynte og persille.
Vend de hakkede urter i skålen. Pres saften af citronen, og smag til med citronsaft, olivenolie, salt og peber.
Servér laksefileterne med tabbouleh som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar