Krydret laks med lun couscoussalat med granatæble
22. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Line Falck
Laks og en fyldig salat er perfekt som let og lækker hverdagsmad. Den krydrede laks får en skøn smag, når den dryppes med citron og honning. Velbekomme!
Ingredienser
Sådan gør du
Varm ovnen op til 200°. Krydr laksesiden med ras el hanout, salt og peber. Dryp med citronsaft og honning, og bag laksesiden i ovnen i ca. 15 minutter.
Kog couscous efter pakkens anvisning. Hæld vandet fra couscoussen, lad den dryppe godt af, og bland den med citronsaft, olivenolie, salt og peber.
Skær granatæblet i kvarte, og pil kernerne ud. Fjern de bitre hvide hinder.
Rens forårsløg, og skær dem i tynde skiver på skrå.
Bland couscous med granatæble, forårsløg, grofthakkede salte nødder og evt. plukket koriander.
Servér den lune couscoussalat som tilbehør til den bagte laks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk