Krydret laks med lun couscoussalat med granatæble

22. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Laks og en fyldig salat er perfekt som let og lækker hverdagsmad. Den krydrede laks får en skøn smag, når den dryppes med citron og honning. Velbekomme!

Ingredienser

Sådan gør du

Varm ovnen op til 200°. Krydr laksesiden med ras el hanout, salt og peber. Dryp med citronsaft og honning, og bag laksesiden i ovnen i ca. 15 minutter.
Kog couscous efter pakkens anvisning. Hæld vandet fra couscoussen, lad den dryppe godt af, og bland den med citronsaft, olivenolie, salt og peber.
Skær granatæblet i kvarte, og pil kernerne ud. Fjern de bitre hvide hinder.
Rens forårsløg, og skær dem i tynde skiver på skrå.
Bland couscous med granatæble, forårsløg, grofthakkede salte nødder og evt. plukket koriander.
Servér den lune couscoussalat som tilbehør til den bagte laks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar