Krydret kyllingesuppe med porre og selleri

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Denne krydrede kyllingesuppe har en dejlig cremet konsistens og en skøn smag fra porre og selleri.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartofler og knoldselleri, og skær begge dele i tern på 1 x 1 cm. Læg dem i en suppegryde, og hæld hønsebouillon og vand over, så det netop dækker. Kog dem i 10 minutter.
Skær kyllingekødet i tynde strimler, og lad det koge med i gryden med kartofler og selleri.
Rens porren, og skær den i tynde skiver. Skræl ingefæren, og skær den i tynde skiver. Fjern det yderste lag fra citrongræsset, og skær enderne af. Skær citrongræs og chili i tynde skiver.
Hæld kokosmælk i suppegryden, og tilsæt porre, ingefær, citrongræs og chili. Lad suppen småsimre i 20 minutter.
Smag suppen til med salt og peber. Pluk bladene fra korianderen, og rør dem i suppen lige før servering. Spis suppen med lunede naanbrød som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar