Krydret kyllingesuppe med porre og selleri
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Denne krydrede kyllingesuppe har en dejlig cremet konsistens og en skøn smag fra porre og selleri.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl kartofler og knoldselleri, og skær begge dele i tern på 1 x 1 cm. Læg dem i en suppegryde, og hæld hønsebouillon og vand over, så det netop dækker. Kog dem i 10 minutter.
Skær kyllingekødet i tynde strimler, og lad det koge med i gryden med kartofler og selleri.
Rens porren, og skær den i tynde skiver. Skræl ingefæren, og skær den i tynde skiver. Fjern det yderste lag fra citrongræsset, og skær enderne af. Skær citrongræs og chili i tynde skiver.
Hæld kokosmælk i suppegryden, og tilsæt porre, ingefær, citrongræs og chili. Lad suppen småsimre i 20 minutter.
Smag suppen til med salt og peber. Pluk bladene fra korianderen, og rør dem i suppen lige før servering. Spis suppen med lunede naanbrød som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk