Krydret kyllingesuppe med kokosmælk
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En krydret suppe med kylling og kokosmælk, der gør sig rigtig godt på kolde dage, hvor varmen skal komme helt indefra.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingekødet i mundrette stykker, og steg dem i sesamolie i en gryde.
Pil skalotteløg og hvidløg, skær dem i skiver, og steg dem let sammen med kyllingekødet. Skræl ingefærstykket, og hak det fint. Riv citronskallen fint. Krydr kyllingekødet med karry, spidskommen, koriander, ingefær, citronskal, salt og peber.
Hæld bouillon og kokosmælk i gryden. Tilsæt evt. kaffir-limeblade. Kog suppen i 10 minutter.
Riv skallen på limefrugten fint, og pres saften. Hak chilien fint, og fjern evt. kernerne. Hæld de frosne edamamebønner i suppen, og lad suppen simre i yderligere 5 minutter. Smag til med limeskal, limesaft og chili.
Hak koriander og forårsløg, og drys det over suppen. Servér med brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk