Krydret kyllingesuppe

En varm og krydret suppe giver varmen på de kolde aftener. Den her kraftige kyllingesuppe tager ikke mange minutter at gøre klar, og du kan sagtens lave en ekstra stor portion, så du har rester til en anden dag.

Krydret kyllingesuppe
0-30 min.

(0)

26. februar 2021 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Kyllingesuppe

kyllingebrystfilet
450 g
forårsløg
2
gulerødder
250 g
grøn karrypasta
2 tsk.
olivenolie til stegning
hvidløg
2 fed
hønsebouillon
5 dl
kokosmælk
2½ dl
fiskesauce
1 spsk.
sukker
¼ tsk.
limefrugter
½

Servering

jasminris
3 dl
frisk koriander
1 håndfulde
friske røde chilier (kan udelades)
½

Sådan gør du

Kyllingesuppe

Skær kylling i mundrette bider.
Rens forårsløg, og snit dem i tynde ringe. Skræl gulerødder, og skær dem til tynde bjælker.
Opvarm karrypasta og lidt olivenolie i en gryde eller en wok. Sautér forårsløg, gulerødder og presset hvidløg i et par minutter. Tilsæt kylling, og hæld varm bouillon over. Lad suppen koge i 8-10 minutter.
Rør kokosmælk i suppen, og opvarm den til kogepunktet.
Smag til med fiskesauce, sukker og limesaft.

Servering

Kog risene efter pakkens anvisning.
Læg ris i bunden af en skål eller en dyb tallerken, hæld suppe over, og anret med koriander og evt. tynde ringe af frisk chili på toppen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'