Krydret kyllingesuppe
En varm og krydret suppe giver varmen på de kolde aftener. Den her kraftige kyllingesuppe tager ikke mange minutter at gøre klar, og du kan sagtens lave en ekstra stor portion, så du har rester til en anden dag.

0-30 min.
(0)
26. februar 2021 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Kyllingesuppe
- kyllingebrystfilet
- 450 g
- forårsløg
- 2
- gulerødder
- 250 g
- grøn karrypasta
- 2 tsk.
- olivenolie til stegning
- hvidløg
- 2 fed
- hønsebouillon
- 5 dl
- kokosmælk
- 2½ dl
- fiskesauce
- 1 spsk.
- sukker
- ¼ tsk.
- limefrugter
- ½
Servering
- jasminris
- 3 dl
- frisk koriander
- 1 håndfulde
- friske røde chilier (kan udelades)
- ½
Sådan gør du
Kyllingesuppe
Skær kylling i mundrette bider.
Rens forårsløg, og snit dem i tynde ringe. Skræl gulerødder, og skær dem til tynde bjælker.
Opvarm karrypasta og lidt olivenolie i en gryde eller en wok. Sautér forårsløg, gulerødder og presset hvidløg i et par minutter. Tilsæt kylling, og hæld varm bouillon over. Lad suppen koge i 8-10 minutter.
Rør kokosmælk i suppen, og opvarm den til kogepunktet.
Smag til med fiskesauce, sukker og limesaft.
Servering
Kog risene efter pakkens anvisning.
Læg ris i bunden af en skål eller en dyb tallerken, hæld suppe over, og anret med koriander og evt. tynde ringe af frisk chili på toppen.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner