Krydret kylling med ananassalsa, avocado og ris
23. juli 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Ryd krydderihylden, og giv kyllingen ekstra smag. Servér retten med en både sød og syrlig ananassalsa, kogte ris og chilidressing.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog ris efter pakkens anvisning.
Skær kyllingekødet i små tern, og vend dem med krydderierne i en skål.
Steg kødet i olie på en dyb pande, til det er gennemstegt.
Skræl ananassen, og skær den i meget små tern. Pil rødløget, og hak det fint. Hak mynte fint.
Vend det hele sammen med limesaft, salt og peber.
Rør yoghurt, chilisauce og honning sammen i en skål, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
Anret ris i skåle, og top med kylling, ananassalsa og avocado. Servér med chilidressing og limebåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk