Krydret kylling med ananassalsa, avocado og ris

23. juli 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Ryd krydderihylden, og giv kyllingen ekstra smag. Servér retten med en både sød og syrlig ananassalsa, kogte ris og chilidressing.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog ris efter pakkens anvisning.
Skær kyllingekødet i små tern, og vend dem med krydderierne i en skål.
Steg kødet i olie på en dyb pande, til det er gennemstegt.
Skræl ananassen, og skær den i meget små tern. Pil rødløget, og hak det fint. Hak mynte fint.
Vend det hele sammen med limesaft, salt og peber.
Rør yoghurt, chilisauce og honning sammen i en skål, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
Anret ris i skåle, og top med kylling, ananassalsa og avocado. Servér med chilidressing og limebåde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar