Krydret kartoffel-selleri-suppe
11. februar 2020
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Wickmann+bendtsen.
En cremet og spicy kartoffel-selleri-suppe med to slags bønner og sprøde brødcroutoner.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm en gryde med olie, og rist krydderierne af. Skræl knoldselleri og kartofler, og skær dem i tern på 2 x 2 cm. Vend dem i krydderierne.
Tilsæt tomatpuré og bouillon, og kog suppen i 20 minutter. Dræn de hvide bønner for væde, og hæld dem i suppen.
Nip og skyl de grønne bønner, og skær dem i små stykker på 3 cm. Vend dem i suppen, og kog den i 2 minutter.
Skær flutet i mundrette stykker, og vend dem i olie, chili og salt. Fordel dem på en bradepande med bagepapir, og bag dem i ovnen i 8 minutter ved 200°.
Skær chilien i skiver. Drys croutonerne på suppen sammen med chiliskiver og frisk koriander, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk