Krydret gris med ris og grøntsager

19. juni 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Frisk ingefær og garam masala giver svinekødet masser af eksotisk smag og ikke mindst duft i hele køkkenet.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løget, og skær det i små tern. Pil hvidløgene, og hak dem fint. Skræl ingefæren, og skær den i strimler.
Steg løg og hvidløg i olie på en pande i 2 minutter. Tilsæt kød, ingefær og garam masala, og steg i 3 minutter. Tilsæt gurkemeje, vand og fløde, og kog i 6-7 minutter. Smag til med salt, peber og evt. mere garam masala.
Skræl gulerødderne, og skær dem i papirtynde strimler på langs, f.eks. på et mandolinjern. Skyl og pluk persillen, og hak den groft.
Vend gulerødder med persille, limesaft, olivenolie, salt og peber i en skål.
Anret ris i skåle eller dybe tallerkner. Fordel krydret gris og topping over, drys med rosiner, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar