Krydrede spareribs
24. august 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Columbus Leth
Disse spareribs er blevet tilberedt i ovnen, før de kommer på grillen. Det betyder, at kødet er ekstra mørt, inden det pensles med krydret marinade og får en tur på grillristen. Det bedste fra to verdner!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 150°. Skær en ridse mellem hvert ribben.
Krydr ribbenene med salt og peber, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Steg ribbenene i ovnen i 45 minutter. Vend ribbenene på bagepladen, og steg dem i yderligere 45 minutter.
Skræl ingefær, og riv den fint. Pil hvidløg, og hak det fint. Skyl chili, og hak den fint.
Bland ingefær, hvidløg, chili, kanel, brun farin, olie og HP-sauce i en skål.
Pensl ribbenene, og læg dem på grillen. Gril ribbenene, til de har fået flot farve. Vend ribbenene, og gril dem på den anden side. Pensl løbende ribbenene med mere marinade. Skær ribbenene i mindre stykker.
Skyl forårsløg, og snit det fint. Drys forårsløg og sesamfrø over ribbenene, og servér dem.
Tip!
Har du ikke en grill? Når ribbenene har været i ovnen i 1½ time, kan du pensle dem med marinade og skrue ovnen op på grill eller 250°. Steg ribbenene i ovnen, til de har flot farve.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Vores bedste opskrift på grillede spareribs