Krydrede spareribs

24. august 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Disse spareribs er blevet tilberedt i ovnen, før de kommer på grillen. Det betyder, at kødet er ekstra mørt, inden det pensles med krydret marinade og får en tur på grillristen. Det bedste fra to verdner!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 150°. Skær en ridse mellem hvert ribben.
Krydr ribbenene med salt og peber, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Steg ribbenene i ovnen i 45 minutter. Vend ribbenene på bagepladen, og steg dem i yderligere 45 minutter.
Skræl ingefær, og riv den fint. Pil hvidløg, og hak det fint. Skyl chili, og hak den fint.
Bland ingefær, hvidløg, chili, kanel, brun farin, olie og HP-sauce i en skål.
Pensl ribbenene, og læg dem på grillen. Gril ribbenene, til de har fået flot farve. Vend ribbenene, og gril dem på den anden side. Pensl løbende ribbenene med mere marinade. Skær ribbenene i mindre stykker.
Skyl forårsløg, og snit det fint. Drys forårsløg og sesamfrø over ribbenene, og servér dem.

Tip!

Har du ikke en grill? Når ribbenene har været i ovnen i 1½ time, kan du pensle dem med marinade og skrue ovnen op på grill eller 250°. Steg ribbenene i ovnen, til de har flot farve.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar