Krydrede linsefrikadeller

18. juli 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Sådan et fad her burde man servere for sig selv og sine allerbedste venner hver eneste eftermiddag. Masser af god energi og masser af dejligt grønt.

Bemærk
Linsefarsen skal hvile i 20 minutter, før du steger den til deller.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog linserne i rigeligt vand, til de er helt møre. Hak forårsløg fint. Si overskydende vand fra linserne, og rør dem sammen med æg, forårsløg, fintrevet ingefær, mel, karrypasta og fiskesauce. Lad farsen hvile i 20 minutter.
Form farsen til små deller, og steg dem på en pande i olie i 4 minutter på hver side.
Rør limesaft sammen med sukker, fiskesauce, olie og finthakket rød chili, til sukkeret er opløst.
Servér linsedellerne med masser af friske grøntsager, fx hjertesalat, sukkerærter, bønnespirer, gulerødder, agurk, frisk koriander, limebåde og den syrlige limedressing til at dyppe i.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar