Krydrede kyllingevinger med kartofler og coleslaw

18. november 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Krydrede kyllingevinger er en snasket ret, hvor det er tilladt at spise med fingrene. Coleslawen er tilberedt med honning, og med de sprøde kartoffelbåde til bliver det ikke bedre.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 125° varmluft. Dup kyllingevingerne helt tørre med køkkenrulle. Bland bagepulver, salt, hvidløgs- og chilipulver i en skål, og vend kyllingevingerne i blandingen.
Sæt en bagerist oven på en bageplade med bagepapir. Læg kyllingevingerne på risten, og steg dem i ovnen i 20 minutter. Skru ovnen op<br /> på 200° varmluft, og steg kyllingevingerne i yderligere 30 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Skræl kartoflerne, og skær dem i både. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og vend dem med olie og salt. Steg dem gyldne og sprøde i ovnen ved 200° varmluft samtidig med kyllingevingerne i 30 minutter.
Rens spidskål og gulerødder, og riv eller snit dem fint. Pil og riv løget. Skyl og riv æblet groft.
Rør yoghurt, mayonnaise, eddike, sennep, honning, salt og peber sammen til en dressing. Vend grøntsager, æble og dressing sammen. Drys med skyllet, hakket persille.
Bring alle ingredienserne langsomt i kog i en kasserolle under omrøring.
Pensl kyllingevingerne med barbecuesauce, og servér med kartoffelbåde og coleslaw.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar