Krydrede kyllingevinger med blå ostedip

25. maj 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Kyllingevinger er ægte hapsemad og egner sig glimrende som en nem appetizer eller på buffetbordet.

Bemærk
Trækketid: 15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°. Dup kyllingevingerne tørre. Bland mel og alle krydderierne sammen i en skål eller dyb tallerken, og vend kyllingevingerne godt rundt i melblandingen, til de er helt dækkede. Lad dem trække i 15 minutter.
Fordel kyllingevingerne på en bageplade med bagepapir, og dryp eller pensl dem med olie. Bag vingerne i ovnen i ca. 20 minutter, til de er gyldne og gennemstegte, og vend dem et par gange undervejs, så de bliver jævnt stegt.
Smuldr osten, og blend den sammen med cremefraiche og honning i en blender eller minihakker. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Skyl bladselleristænglerne, og skær dem i mundrette stykker. Servér med kyllingevinger og blå ostedip.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar