Krydrede kyllingevinger med blå ostedip

Kyllingevinger er ægte hapsemad og egner sig glimrende som en nem appetizer eller på buffetbordet.

Krydrede kyllingevinger med blå ostedip
0-30 min.

(0)

25. maj 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Trækketid: 15 minutter

Ingredienser

personer

Kyllingevinger

små kyllingevinger (ca. 20 stk.)
1 kg
hvedemel
1 dl
paprika
2 tsk.
røget paprika
1 tsk.
løgpulver
1 tsk.
chilipulver
1 knsp.
salt
1½ tsk.
olivenolie
3 spsk.

Blå ostedip

blå ost
100 g
cremefraiche 18 %
2 dl
flydende honning
2 tsk.
citronsaft
1 tsk.
salt og peber

Til servering

bladselleri
10 stilke

Sådan gør du

Kyllingevinger

Tænd ovnen på 225°. Dup kyllingevingerne tørre. Bland mel og alle krydderierne sammen i en skål eller dyb tallerken, og vend kyllingevingerne godt rundt i melblandingen, til de er helt dækkede. Lad dem trække i 15 minutter.
Fordel kyllingevingerne på en bageplade med bagepapir, og dryp eller pensl dem med olie. Bag vingerne i ovnen i ca. 20 minutter, til de er gyldne og gennemstegte, og vend dem et par gange undervejs, så de bliver jævnt stegt.

Blå ostedip

Smuldr osten, og blend den sammen med cremefraiche og honning i en blender eller minihakker. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Servering

Skyl bladselleristænglerne, og skær dem i mundrette stykker. Servér med kyllingevinger og blå ostedip.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'