Krydrede kyllingevinger med blå ostedip
25. maj 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Kyllingevinger er ægte hapsemad og egner sig glimrende som en nem appetizer eller på buffetbordet.
Bemærk
Trækketid: 15 minutter
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°. Dup kyllingevingerne tørre. Bland mel og alle krydderierne sammen i en skål eller dyb tallerken, og vend kyllingevingerne godt rundt i melblandingen, til de er helt dækkede. Lad dem trække i 15 minutter.
Fordel kyllingevingerne på en bageplade med bagepapir, og dryp eller pensl dem med olie. Bag vingerne i ovnen i ca. 20 minutter, til de er gyldne og gennemstegte, og vend dem et par gange undervejs, så de bliver jævnt stegt.
Smuldr osten, og blend den sammen med cremefraiche og honning i en blender eller minihakker. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Skyl bladselleristænglerne, og skær dem i mundrette stykker. Servér med kyllingevinger og blå ostedip.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk