Krydrede kyllingespyd og coleslaw med spidskål
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic
Skønne krydrede kyllingespyd med sprød coleslaw, som både børn og voksne vil elske.
Ingredienser
Udstyr
ca. otte tynde træspyd
Sådan gør du
Knus hvidløg, og bland det med harissa, spidskommen, paprika, salt og peber.
Vend kyllingefileterne i kryddermarinaden, og lad dem trække i køleskabet, mens du laver salaten.
Rist pinjekerner let på en tør pande.
Rens og snit forårsløg. Skyl og snit spidskål.
Rør yoghurt sammen med tahin, citronsaft og honning. Vend forårsløg, spidskål og rosiner sammen med dressingen, og drys med pinjekerner og dild.
Sæt kyllingefileterne på spyd, og steg den på en (grill)pande i 5 minutter på hver side ved jævn varme.
Tip!
Bland marinaden direkte i en frysepose, læg kyllingefileterne i posen, og luk den til. Så sparer du på opvasken. Det er ikke strengt nødvendigt at sætte kyllingefileterne på spyd, men det ser festligt ud og gør det nemt at spise dem med fingrene.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk