Krydrede kyllingekebabspyd
30. juli 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Stine Christiansen
Når der er kyllingespyd på menuen, vækker det jubel hos både store og små. Skær lidt ned på krydderierne, hvis de skal være mere børnevenlige.
Bemærk
Marinering: Mindst 2 timer
Ingredienser
Udstyr
8 træspyd
Sådan gør du
Bland olie, græsk yoghurt og alle krydderierne sammen i en skål eller en beholder med låg.
Vend kyllingeinderfileterne godt rundt i marinaden, og lad kødet marinere på køl i mindst 2 timer – gerne natten over.
Tag kyllingestykkerne op af marinaden, og steg dem i olie på en pande i 5-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Sæt et træspyd i hvert stykke kylling, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk