Krydrede kødboller med grillet peberfrugt og kartoffelsalat

Denne kartoffelsalat er et kærkomment og lidt lettere alternativ til den traditionelle danske med cremefraichedressing.

Ingredienser

Udstyr

træspyd

Sådan gør du

Læg spyddene i vand i ½ time.
Rør kødet med salt, og tilsæt havregryn, oregano, persille, hvedemel og knust hvidløg. Justér konsistensen med danskvand, så du får en let klistret fars. Skær fetaen i små stykker, og vend dem i farsen.
Fugt hænderne med lidt vand, og tril kødet til kødboller på størrelse med en 5-krone. Sæt dem på spyd, og pensl dem med olie.
Grill kødbollerne, til de er netop gennemstegte. Det tager ca. 5-8 minutter. Husk at vende spyddene undervejs.
Pensl peberfrugterne med olie, og grill dem, så de bliver let brændte. Herefter er skallen lige til at pille af, og de søde peberfrugter er klar til at spise.
Rør olie, eddike, salt, peber, sukker, finthakket purløg og finthakket dild sammen i en skål. Skær kartoflerne i halve, og vend dem i dressingen sammen med smuldret feta.
Anret kødbollespyddene med grillet peberfrugt og kartoffelsalat.

Tip!

Du kan sagtens grille andre grøntsager sammen med eller i stedet for snackpeberfrugterne, fx squash og aubergine.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar