Krydrede kødboller med couscoussalat

19. maj 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Krydrede kødboller er Mellemøstens svar på den folkekære frikadelle. Servér dem evt. på spyd med couscoussalat til.

Ingredienser

Udstyr

evt. små spyd

Sådan gør du

Tilbered couscoussen efter anvisningen på pakken.
Tænd ovnen på 225°. Pil og knus hvidløg. Knus korianderfrø i en morter. Riv skallen af citronen. Bland kødet med hvidløg, korianderfrø, kebabkrydderi, citronskal, salt og peber. Form farsen til ovale kødboller. Sæt evt. små spyd i kødbollerne, og steg dem 10 minutter i ovnen.
Skræl gulerødderne, og riv dem i tynde strimler. Pres saften af appelsinen.
Rør appelsinsaft, olie og eddike sammen i en skål. Vend dressingen med den kogte couscous, korender og gulerodsstrimler.
Drys mandelflager og frisk koriander på, og servér salaten til kødbollerne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar