Krydrede fiskefrikadeller med avocadosalsa
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Chilipasta og ingefær giver fiskefrikadellerne et ordentlig spark i smagen. Sammen med den farverige salsa får du her en skøn asiatisk udgave af dunserne.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne, og læg dem i en bradepande med bagepapir. Dryp lidt olie over, og drys med salt.
Steg kartoflerne i ovnen i 30 minutter, eller til de er møre.
Blend torskefilet med salt. Tilsæt æg, og blend til en jævn fars – undgå at blende for længe. Riv ingefæren, og rør den i farsen med hakket koriander og chilipaste.
Form farsen til flade frikadeller, og steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side.
Skær avocadokødet i små tern, og pres limesaft over. Hak løget fint. Skær chilien i små ringe. Halvér tomaterne, fjern kernerne, og skær tomaterne i små tern.
Vend avocadoternene sammen med løg, tomat og olivenolie, og pynt med chili.
Servér salsaen til fiskefrikadellerne sammen med de ovnstegte kartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk