Krydrede fiskefrikadeller med avocadosalsa

Chilipasta og ingefær giver fiskefrikadellerne et ordentlig spark i smagen. Sammen med den farverige salsa får du her en skøn asiatisk udgave af dunserne.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne, og læg dem i en bradepande med bagepapir. Dryp lidt olie over, og drys med salt.
Steg kartoflerne i ovnen i 30 minutter, eller til de er møre.
Blend torskefilet med salt. Tilsæt æg, og blend til en jævn fars – undgå at blende for længe. Riv ingefæren, og rør den i farsen med hakket koriander og chilipaste.
Form farsen til flade frikadeller, og steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side.
Skær avocadokødet i små tern, og pres limesaft over. Hak løget fint. Skær chilien i små ringe. Halvér tomaterne, fjern kernerne, og skær tomaterne i små tern.
Vend avocadoternene sammen med løg, tomat og olivenolie, og pynt med chili.
Servér salsaen til fiskefrikadellerne sammen med de ovnstegte kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar