Krydrede fish and chips
3. august 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Chilimarinade sætter ekstra fut i den engelske klassiker, som desuden serveres med en stærk tatardressing.
Bemærk
Hviletid: 1 time i køleskabet.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør cremefraiche med chilisauce, citronsaft, sukker, salt og peber.
Skær fisken ud i bjælker, og læg dem forsigtigt i en pose med marinaden. Læg det i køleskabet i 1 time.
Vend de marinerede fiskestykker i mel, sammenpisket æg og rasp, og steg dem gyldne på alle sider i olie i 5-7 minutter.
Tænd ovnen på 210°.
Skær kartoflerne i grove både. Vend dem med olie, salt, peber og cayennepeber, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag kartoflerne møre og sprøde i 40-45 minutter.
Skær cornichoner i mindre stykker, og rør dem med skyr, mayonnaise, chilisauce og kapers. Smag til med sennep, sukker, citronsaft, salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk