Krydrede andelår med appelsinsalat og couscous

And hører ikke udelukkende jul og Mortens aften til. Andelår er billige og nemme at tilberede, og så smager de skønt sammen med marokkanske krydderier og tørret frugt.

Krydrede andelår med appelsinsalat og couscous
0-30 min.

(2)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Stegetid: Ca. 45 minutter.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en stor stegepose

Sådan gør du

Tip!

Ras el hanout er et marokkansk blandingskrydderi, som typisk består af chili, koriander, spidskommen, muskatnød, nelliker, allehånde, kanel, kardemomme, gurkemeje, lavendel, ingefær, peber og rosenknopper. Har du ikke selve krydderiblandingen, kan du bare smage retten til med de af krydderierne, du har.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'