Krydderurtemarinade
24. september 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Den flotte, grønne marinade består af frisk mynte, oregano, hvidløg og citron, der giver en helt fantastisk smag til dit kød. Lad kødet marinere natten over, eller pensl det på inden stegning.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend mynte, oregano, hvidløg, citronskal, citronsaft og olivenolie til en lækker grøn og cremet marinade, og smag til.
Marinaden passer godt til lyst kød som fjerkræ, gris, lam og kalv.
Læg det valgte kød i marinaden natten over i køleskabet eller pensl det på kødet, lige inden du griller det.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk