Krydderurtemarinade

24. september 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Den flotte, grønne marinade består af frisk mynte, oregano, hvidløg og citron, der giver en helt fantastisk smag til dit kød. Lad kødet marinere natten over, eller pensl det på inden stegning.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend mynte, oregano, hvidløg, citronskal, citronsaft og olivenolie til en lækker grøn og cremet marinade, og smag til.
Marinaden passer godt til lyst kød som fjerkræ, gris, lam og kalv.
Læg det valgte kød i marinaden natten over i køleskabet eller pensl det på kødet, lige inden du griller det.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar