Krydderurte-tempura
13. juli 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Tempura er en japansk tilberedningsmetode, hvor man dypper forskellige ingredienser i dej og dybsteger dem i olie. Her er det krydderurter, der står for skud!
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æggehvider, danskvand og eddike sammen i en skål.
Sigt de 2 slags mel i, og rør det godt sammen.
Varm olien op i en gryde. Skyl og tør krydderurterne grundigt. De må ikke være våde.
Del dem i "buketter", og dyp dem i dejen. Fritér dem i olien, til de er gyldne.
Lad de dybstegte krydderurtetempuraer dryppe af på fedtsugende papir. Hold dem evt. lune i ovnen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk