Krydderurte-tempura

Tempura er en japansk tilberedningsmetode, hvor man dypper forskellige ingredienser i dej og dybsteger dem i olie. Her er det krydderurter, der står for skud!

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggehvider, danskvand og eddike sammen i en skål.
Sigt de 2 slags mel i, og rør det godt sammen.
Varm olien op i en gryde. Skyl og tør krydderurterne grundigt. De må ikke være våde.
Del dem i "buketter", og dyp dem i dejen. Fritér dem i olien, til de er gyldne.
Lad de dybstegte krydderurtetempuraer dryppe af på fedtsugende papir. Hold dem evt. lune i ovnen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
13. juli 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar