Kryddersnaps med enebær og rosmarin

11. november 2022 af .

Foto: Peter Kam

En smagfuld og krydret snaps med rosmarin og enebær, der er nem at lave. Snapsen skal trække i mindst 10 dage, gerne længere. Drik snapsen til julefrokostens sild, eller bland den op med tonic for en forfriskende G&T.

Bemærk
Trækketid: Mindst 10 dage, gerne længere.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær skallen af citronen i tynde strimler uden at få den hvide, bitre hinde med. Skyl og tør rosmarinkvistene.
Læg citronskaller, rosmarinkviste og enebær i et rent og skyllet sylteglas.
Hæld snapsen over, så alle råvarerne er dækket. Sæt et tætsluttende låg på, og lad snapsen trække et mørkt og køligt sted i 10 dage.
Si snapsen efter de 10 dage, og hæld den på en ren og skoldet flaske med låg. Opbevar snapsen på køl, og servér den iskold.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar