Kryddersmør med sennep og persille
6. december 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Hjemmelavet kryddersmør er den perfekte løsning, når du ikke har lyst til at piske en sauce sammen til bøffen. Rør smørret sammen med friske krydderurter og sennep, og læg det i køleskabet. Så er det bare at skære en skive, når du vil give bøffen eller grøntsagerne lidt ekstra smag.
Bemærk
Køletid: Mindst 2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Tag smørret frem, og læg det i en skål. Pil hvidløgsfeddet, og hak det fint. Skyl persillen, og hak den helt fint.
Rør smør, hvidløg, persille og begge slags sennep sammen. Krydr smørret med salt og peber.
Læg kryddersmørret på et bagepapir, og form det forsigtigt som en tyk pølse. Rul bagepapiret sammen, og læg det i køleskabet, så smørret sætter sig.
Skær skiver af smørret til f.eks. ovnristede grøntsager eller bøf.
Tip!
Læg smørret frem, en time inden du skal bruge det. Det er meget nemmere at røre smørret sammen med de andre ingredienser, når det er blødt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk