Kryddersmør med sennep og persille

Hjemmelavet kryddersmør er den perfekte løsning, når du ikke har lyst til at piske en sauce sammen til bøffen. Rør smørret sammen med friske krydderurter og sennep, og læg det i køleskabet. Så er det bare at skære en skive, når du vil give bøffen eller grøntsagerne lidt ekstra smag.

Kryddersmør med sennep og persille
0-30 min.

(0)

December 6, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Peter Kam
Bemærk:Køletid: Mindst 2 timer.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Læg smørret frem, en time inden du skal bruge det. Det er meget nemmere at røre smørret sammen med de andre ingredienser, når det er blødt.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'