Kryddersmør med ramsløg

12. juli 2021 af .

Foto: Martin Tanggaard

Kryddersmør er den perfekte måde at give ekstra smag til kød og fisk. Fyld en sprøjtepose med det bløde smør, og sprøjt pæne små toppe, som du sætter i køleskabet, indtil maden er klar. Så både pynter og smager smørret godt.

Bemærk
Køletid: Mindst 5 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Rengør ramsløgbladene. Skyl citronen, og riv skallen fint. Blend ramsløgsblade, olie, citronskal, friskpresset citronsaft, salt og peber fint i en blender.
Lad smørret stå fremme, så det begynder at blive blødt.
Tilsæt olien til smørret lidt ad gangen, imens du pisker det med en elpisker. Pisk smørret, indtil det er luftigt.
Fyld smørret i en sprøjtepose med tylle, og sprøjt det ud på en bageplade i små toppe. Sæt smørret i køleskabet, og lad det blive hårdt. Er smørret for blødt for at forme, kan du sætte det i køleskabet et øjeblik først.
Opbevar smørret i køleskabet i mindst 5 timer, inden det serveres.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar