Kryddersmør med estragon

Kan du lide bearnaisesovs? Så vil du elske det her kryddersmør, som smager ligesom den lækre gule sovs. Lav en stor omgang, og tag en skive frem, når du har stegt en bøf eller grillet nogle grøntsager, der fortjener et lækkert tilbehør.

Bemærk
Køletid: 4 timer

Ingredienser

Sådan gør du

Hak skalotteløget, og steg det blødt i 2 minutter i lidt smør. Lad det køle af.
Bland løg, smør, friskpresset citronsaft, sennep, salt, peber og estragon i en skål, og pisk det ordentligt sammen med en håndmikser.
Form smørret til en pølse på et ark bagepapir, og rul papiret sammen.
Læg smørret i køleskab i mindst 4 timer.
Skær smørret i skiver, og servér med f.eks. tilberedte grøntsager eller kød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
4. august 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar