Kryddersmør med estragon
4. august 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Kan du lide bearnaisesovs? Så vil du elske det her kryddersmør, som smager ligesom den lækre gule sovs. Lav en stor omgang, og tag en skive frem, når du har stegt en bøf eller grillet nogle grøntsager, der fortjener et lækkert tilbehør.
Bemærk
Køletid: 4 timer
Ingredienser
Sådan gør du
Hak skalotteløget, og steg det blødt i 2 minutter i lidt smør. Lad det køle af.
Bland løg, smør, friskpresset citronsaft, sennep, salt, peber og estragon i en skål, og pisk det ordentligt sammen med en håndmikser.
Form smørret til en pølse på et ark bagepapir, og rul papiret sammen.
Læg smørret i køleskab i mindst 4 timer.
Skær smørret i skiver, og servér med f.eks. tilberedte grøntsager eller kød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk