Kryddersild med rødbede og æble
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Køb marinerede kryddersild fra glas, og tilsæt selv masser af ekstra smag!
Ingredienser
Sådan gør du
Skær eller klip sildefileterne i mundrette stykker, og læg dem i et sylteglas.
Pil løgene, og skær dem i ringe.
Skær rødbeder, bladselleri og æbler i små tern.
Kom løg, rødbeder, bladselleri og æbler ned i sylteglasset til sildene.
Hæld æbleeddiken over, og krydr med peber.
Tip!
Lad gerne sildene trække et par timer før servering, og server med rugbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk